Tune no Blog

Ez a blog az én kicsike kis álomvilágomról és a valóvilágról szól - amiket látok, tapasztalatok, hülyeségek, aktuális dolgok, ANIMÉK, mangák, Japán, történetek, meg úgy igazából minden, aminek csak egy kicsit is köze van hozzám. Lépj be hát a világomba, ha nem rettensz vissza a sok önmarcangolástól, esetleges őrültségektől, fangirl üzemmódtól!

 

 

Bemutatkozás

Kívánság lista

Zoo

Meg, ami még készül...

 

Lassan-lassan folyik az oldal átalakítása... Mikorra leszek vajon kész? (A válaszom: talán soha. xD Ha így haladok...)

 

olvasó böngészi az oldalt.

Oldalak

:-)

Utsó kommentek

  • Tadeshi: Hú, volt mit bepótolnom A Csapon, de megtörtént. (És tudok még valamit, ami miatt nem ártana találkozni: az i... (2010.10.31. 11:55) ...Is this the end?
  • E1d2o: Ha ezek a plakátok ilyen mélyebb érzelmeket kelt(het)nek, mint ahogy írod / a linkelt képeken látszik, akkor ... (2010.09.25. 12:26) Darabka - ARC kiállítás és gondolatok
  • Tune-chan: Azok is. Élünk sajna a gyanúperrel, hogy utcacicák - de nem olyan régóta. :x Vagy hát nem tudom... Hát... ha ... (2010.09.24. 18:18) Darabka - Napelemes-dallam
  • Tune-chan: @mickie: Nekiállok hallgatgatni a darab számait, és akkor mjad... írok. Csak le kéne őket szedni. (Szabó P-ve... (2010.09.22. 15:10) Darabka - Az új kezdet?
  • Tune-chan: @Tadeshi: Persze, nagy poénok voltak. "Nem ezeket a droidokat keresed." =D De az a fizikás mondat... az beteg... (2010.09.01. 18:10) Nemzeti gyásznap

Cííííímkék

Zoo

Tune-chan 2009.08.28. 11:08

Kicsit őrült vagyok, na meg, szeretem a virtuális állatokat, mostanság főleg azokat, akik nem követelik meg a napi látogatást. Van is pár lényem, akiknek a sora bővülni fog, valószínűleg. Nincs semmi hasznuk, csak vannak, ami engem megnyugtat.

Valenthes picikéim:

Örökbefogadtam párat, belőlük az idővel csak több lesz, és hálás lennék, ha néha, ha kitelik az időtökből rájuk kattintanátok, csak a képükre, egyszer, s megetetnétek őket. (az az etetés, ha natúre rákattintasz, nem kell utána csinálni semmit, csak örülni, hogy jippí, és becsukni az ablakot. Bár, mostanában errorozik folyton... :S)







Adopted from Valenth

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Nos, egyelőre... Már csak idők kérdése, hogy több honlapra bukkanjak... xD (Volt még egy honlap, aminek nem tudok rájönni a címére, s ahol ilyen állatokat lehetett örökbefogadni... Volt mindenféle, s úgy színezted, ahogy akartad. S lehetett etetni őket, s produkálták magukat. Nem rémlik senkinek...?)

Bunnyhero Labs - (Köszönet Bree-nek a linkért, ő megtalálta, amire gondoltam. xD De akinek van ötlete, az továbbra is szóljon, a pici állatkertem kapuja nyitva áll. x3)

Harry Névre elkeresztelt fehér tigrisem. Ha már igazi nem lehet, legyen egy ilyen. ^___^ S hogy miért Harry? Nézzetek csak rá, szerintem Harry feje van! Persze, nem Harry Potter-Harry, hanem Harry Harry! xD

A Sirius az nálam tucatnév, és természetes, mi máshoz illene jobban, mint egy farkashoz? Főleg egy ilyen szépséges fekete (jól van, jól van, sötét szükre) egyednek... ^_____^

Ha róka, más nem lehet a neve, csak Kurama, és egy szépséges szürkeség lett az én kicsikém. :)

Bree mondott egy másik honlapot is, ahol macskákokat lehet örökbe fogadni, hát, adoptáltam egyet... :) Itt rohangál, ha megfigyelitek!

Címkék: valenth

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tune.blog.hu/api/trackback/id/tr711343771
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása